פרגיות עם כוסברה

פרגיות עסיסיות לחג !

נעמה קדוש 


1.5 קג פרגיות 

1 בצל סגול או לבן 

1 כפית מלח 

1 כפית פלפל שחור 

1 כפית כורכום 

1 כף פפריקה מתוקה

1 כף צילי גרוס 

2 כפות דבש 

צרור כוסברה 

2 כפות שמן זית ( אופציה ) 


אופן הכנה :

1. מסדרים את הפרגיות בסיר 

2. ⁠מוסיפים את התבלינים והדבש 

3. ⁠צולים את הפרגיות באש גבוהה 

4. ⁠הופכים ומזהיבים מכל צד 

5. ⁠מפזרים כוסברה קצוצה בנדיבות 

6. ⁠מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשהסיר סגור 

7. ⁠אין צורך להוסיף מים אבל כדאי לבדוק מידיי פעם שהפרגיות לא נשרפות אם כך יש להוסיף רבע כוס מים בלבד 

8. ⁠שמן אני לא הוספתי אפשר להוסיף 

9. ⁠לבשל עד שהפרגיות מתרככות כשעה ורבע 

10. ⁠בתאבון