פרגיות ותפוחי אדמה בטעם שווארמה- נעמה קדוש
1 קילו פרגיות (5 יחידות בערך)
1 בצל
1 כף תבלין שווארמה
1/2 כפית מלח
תפוחי אדמה קטנים
כוסברה/ פטרוזליה קצוצה לקישוט
אופן ההכנה:
1. חותכים בצל לרצועות מאבנים בסיר עם 2 כפות שמן מוסיפים את הפרגיות ומטגנים עד להזהבה את שני צידי הפרגיות
2. מוסיפים תפוחי אדמה קטנים אפשר עם קליפה ואפשר בלי
3. מוסיפים תבלינים ורבע כוס מים
מרתיחים הכל מספר דקות מנמיכים את האש וסוגרים את הסיר מבשלים עד שהפרגיות רכות והתפוח אדמה רך
בתום הבישול מפזרים כןסברה קצוצה מעל
בתאבון