פרגיות צלויות ובטטות

פרגיות ובטטות בתנור נעמה קדוש


8 סטייק פרגית או ירך עם עצם

2 בטטות 

תבלינים לפרגיות :

4 כפות שמן זית 

2 כפות כוסברה מיובשת

1 כף דבש( לא חובה)

2 כפות פפריקה מתוקה

1 כף כמון 

2 שיני שום כתוש

מלח 

פלפל שחור 


אופן ההכנה:

1. בקערה מערבבים את הפרגיות עם התבלינים 

2. מחממים מחבת פסים וצולים את הפרגיות עד שהן מוכנות ( לא לצלות יותר מידיי)

3. בתבנית מניחים פרוסות בטטה מתבלים במלח גס ופלפל שחור 

4. כעת מעבירים את הפרגיות מהמחבת לתבנית , מניחים את הפרגיות מעל הבטטות 

5. מכסים ואופים בתנור בחום 180 מעלות כ 50 דקות 



בתאבון