פרגיות ובטטות בתנור נעמה קדוש
8 סטייק פרגית או ירך עם עצם
2 בטטות
תבלינים לפרגיות :
4 כפות שמן זית
2 כפות כוסברה מיובשת
1 כף דבש( לא חובה)
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף כמון
2 שיני שום כתוש
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. בקערה מערבבים את הפרגיות עם התבלינים
2. מחממים מחבת פסים וצולים את הפרגיות עד שהן מוכנות ( לא לצלות יותר מידיי)
3. בתבנית מניחים פרוסות בטטה מתבלים במלח גס ופלפל שחור
4. כעת מעבירים את הפרגיות מהמחבת לתבנית , מניחים את הפרגיות מעל הבטטות
5. מכסים ואופים בתנור בחום 180 מעלות כ 50 דקות
בתאבון