שוקיים עוף עם פירורי לחם נעמה קדוש
8 שוקיים ללא עור
1.5 כפות חרדל
2 כפות קטשופ
1 כפית כורכום
4 שיני שום כתוש
מלח
פלפל שחור
1.5 כפות דבש
לציפוי
פירורי לחם
שומשום
מעט שמן זית
אופן ההכנה :
1. מערבבים יחד בקערה את התבלינים, חרדל, קטשופ ושיני שום
2. את השוקיים עוטפים בעיסה ואחכ מצפים בפירורי לחם ושומשום
3. מניחים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפיה
שמים מעל עוד פירורי לחם מטפטפים מעל שמן זית
4. אופים בחום 180 מעלות בטורבו כשעה וחצי
או עד שהשוקיים מתרככים מבפנים