גביניות נעמה קדוש
3.5 כוסות קמח מנופה
כף שטוחה שמרים יבשים
1 ביצה
1 חלמון
100 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
3 כפות סוכר
1 כף אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס מי ברז
חצי כוס חלב
רבע כף מלח
שמים הכל במיקסר לשים 10 דקות..
מכסים את קערת המיקסר מכניסים למקרר לשעתיים .
לחלק ל 2-3 את הבצק לרדד למלבן בצד אחד מורחים שכבה נדיבה של מלית הגבינה ניתן לחרוץ בעזרת גלגלת מיוחדת את צד ימין של הבצק( הצד שלא מרחנו עליו את הגבינה ) וסוגרים את הבצק על המלית כמו ספר .. מלית גבינה: 400 גרם גבינת ריקוטה או חצי קילו גבינה לבנה 9אחוז 4 כפות אבקת סוכר 1 כף אינסטנט פודינג וניל 1 כף קורנפלור 1 כפית תמצית וניל
לאפות בחום 180 מעלות טורבו כ 25 דקות
סירופ סוכר: חצי כוס סוכר רבע כוס מי ברז שקית סוער וניל כפית מיץ לימון טרי להרתיח על האש כ5 דקות בלבד למרוח על העוגה כשהיא יוצאת חמה מהתנור..