שמרים שוקולד לבן ואוריאו

שמרים שוקולד לבן ואוראו נעמה קדוש 



1 ק"ג קמח מנופה

2 כפות שמרים יבשים

3 ביצים 

4 כפות  סוכר

2 שקיות סוכר וניל 

1/2 כוס שמן חד פעמי חם 

1/4 כפית מלח

2 כוסות מים

ללוש הכל היטיב במיקסר כ 15 דקות על מהירות נמוכה 

מכסים את הבצק ומכניסים למקרר לשעה 

לחלק ל 4-5 כדורים לרדד למלבן 

למרוח שכבה של גאנש שוקולד לבן( המתכון בהמשך)

ולפורר מעל עוגיות אוריאו

לגלגל לרולדה ולחתוך לפרוסות 

להניח ה בתבנית מרופדת בנייר אפיה כשהבצק פונה כלפי מעלה והרצועה למטה( שלא תפתח באפיה)

למרוח ביצה טרופה מעל ..


לאפות בטורבו 180 מעלות .. עד להזהבה קלה 

לא לאפות יותר מידיי , הן עלולות להתייבש



*גאנש שוקולד לבן*


120 מל שמנת מתוקה להקצפה 

300 גרם שוקולד חלב 


מניחים בקערה מכניסים למיקרוגל לדקה 

מערבבים עד להמסה ומקררים כחצי שעה 


*קינמונים*

כוס סוכר חום 

2 כפות קינמון 

לערבב יחד 

מרדדים את הבצק למלבן מורחים בשמן או בחמאה מומסת ומפזרים מעל 4-5 כפית מהתערובת סוכר וקינמון

(זה מספיק ל 3 רולדות)


לגלגל לרולדה ולחתוך לפרוסות להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה

כשהפנים של הקינמון וסוכר כלפי מעלה 



בתאבון נעמה קדוש