שמרים שוקולד לבן ואוראו נעמה קדוש
1 ק"ג קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
3 ביצים
4 כפות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1/2 כוס שמן חד פעמי חם
1/4 כפית מלח
2 כוסות מים
ללוש הכל היטיב במיקסר כ 15 דקות על מהירות נמוכה
מכסים את הבצק ומכניסים למקרר לשעה
לחלק ל 4-5 כדורים לרדד למלבן
למרוח שכבה של גאנש שוקולד לבן( המתכון בהמשך)
ולפורר מעל עוגיות אוריאו
לגלגל לרולדה ולחתוך לפרוסות
להניח ה בתבנית מרופדת בנייר אפיה כשהבצק פונה כלפי מעלה והרצועה למטה( שלא תפתח באפיה)
למרוח ביצה טרופה מעל ..
לאפות בטורבו 180 מעלות .. עד להזהבה קלה
לא לאפות יותר מידיי , הן עלולות להתייבש
*גאנש שוקולד לבן*
120 מל שמנת מתוקה להקצפה
300 גרם שוקולד חלב
מניחים בקערה מכניסים למיקרוגל לדקה
מערבבים עד להמסה ומקררים כחצי שעה
*קינמונים*
כוס סוכר חום
2 כפות קינמון
לערבב יחד
מרדדים את הבצק למלבן מורחים בשמן או בחמאה מומסת ומפזרים מעל 4-5 כפית מהתערובת סוכר וקינמון
(זה מספיק ל 3 רולדות)
לגלגל לרולדה ולחתוך לפרוסות להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה
כשהפנים של הקינמון וסוכר כלפי מעלה
בתאבון נעמה קדוש