סינרול קינמון נעמה קדוש
חצי קילו קמח לבן מנופה
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר חום
3/4 כוס חלב פושר
1/2 כוס מי ברז
100 גרם חמאה
1 ביצה
1 חלמון
מלית :
1 כוס סוכר
4 כפות קינמון
הכל נכנס לקערת מיקסר
ללוש הטיב 10 דקות עד לקבלת בצק מעט דביק ..
לכסות בניילון ומגבת להתפיח כשעה או עד להכפלת נפח
לאחר ההתפחה יש לקמח משטח עבודה לחלק את הבצק ל2 לרדד למלבן
למרוח בחמאה מומסת
לפזר את הסוכר והקינמון לגלגל רולדה
לחתוך לרצועות .. מתקבל סינרול בצורת שבלול
להניח על נייר אפיה
להתפיח שוב כחצי שעה
למרוח ביצה טרופה
לאפות בחום 180 מעלות כ 25 דקות בטורבו
בתאבון