אטריות עם ירקות משודרג נעמה קדוש
מכינים 1/2 חבילת איטריות:
מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח כשהמים רותחים מכניסים את האיטריות ל8 דקות ומסננים
ומקררים בצד.
במחבת רחבה מכינים :
חותכים לרצועות דקות
1 בצל סגול או לבן בינוני
1 גמבה
1 גזר
חופן נבטים
רבע כרוב
3-4 פטריות טריות
חופן נבטים סיניים
לקישוט:
חופן שקדים מולבנים
1 אננס מיובש
מטגנים במחבת את הירקות בשמן זית.
בכל פעם מכניסים ירק נוסף
כדי שהכל יצרב ויתבשל יפה באופן שווה.
עדיף על פי הסדר שכתבתי
לאחר מכן מערבבים הכל ונותנים עוד 2 דקות טיגון.
מוסיפים מלח, פלפל שחור ורטבים:
2 כפות סויה,
1 כף רוטב פאד תאי
1 כף צ'ילי מתוק
1 כפית שמן שומשום
מערבבים
מוסיפים את האטריות לירקות ומערבבים.
שוב מתקנים מלח אם צריך.