תפוח אדמה פירה קריספי נעמה קדוש
6 תפוחי אדמה
1 כף צ׳ילי גרוס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
1/3 כוס שמן זית
2 שיני שום כתוש
1 ראש שום כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
1. רוחצים את תפוחי האדמה היטב
2. בסיר מרתיחים את תפוחי האדמה שלמים על קליפתם עד שהם מתרככים
3. מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית ומעוכבים כל תפוח אדמה בעזרת כוס
4. מערבבים בקערה את כל התבלינים השמן זית והשום כתוש
5. מורחים על תפוחי האדמה
6. חוצים ראש שום ל 2 מניחים בתבנית
7. קוצצים דק את עשבי התיבול מפזרים על תפוחי האדמה
8. אופים כחצי שעה בחום 180 מעלות או עד שהתפוחי אדמה שחומים
בתאבון