תפוחי אדמה פירה קריספיים

תפוח אדמה פירה קריספי נעמה קדוש


6 תפוחי אדמה 

1 כף צ׳ילי גרוס 

1/2 כפית כורכום

 1/2 כפית פלפל שחור 

1 כפית מלח 

1/3 כוס שמן זית 

2 שיני שום כתוש 

1 ראש שום כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
1. רוחצים את תפוחי האדמה היטב 

2. ⁠בסיר מרתיחים את תפוחי האדמה שלמים על קליפתם עד שהם מתרככים 

3. ⁠מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית ומעוכבים כל תפוח אדמה בעזרת כוס 

4. ⁠מערבבים בקערה את כל התבלינים השמן זית והשום כתוש

 5. ⁠מורחים על תפוחי האדמה

 6. ⁠חוצים ראש שום ל 2 מניחים בתבנית 

7. ⁠קוצצים דק את עשבי התיבול מפזרים על תפוחי האדמה 

8. ⁠אופים כחצי שעה בחום 180 מעלות  או עד שהתפוחי אדמה שחומים 

בתאבון