צילי קון קרנה טבעוני בגרסה שלי
נעמה קדוש
2 כוסות שעועית שחורה ולבנה
1 גמבה אדומה
2 עגבניות
1 בצל
צרור כוסברה
1 כף שטוחה כמון
מלח
פלפל שחור
1/4 כפית כורכום
אופן ההכנה:
1. חותכים לקוביות את הבצל, גמבה ועגבניות מטגנים ים מעט שמן את הבצל מוסיפים את הגמבה והעגבניות ומבשלים עד להתרככות
2. במקביל מרתיחים את השעועית בסיר עם מים עד שהשעועית מתרככת יש למלא מים מלוא הסיר !
את השעועית מומלץ להשרות בקערה עם מים לילה קודם
לאחר שהשעועית מתרככת יש לסנן אותה
ולהוסיף לבצל והגמבה
3.מערבבים יחד מוסיפים תבלינים וכוסברה קצוצה
בתאבון