בטטה בתנור עם צימצורי

בטטה בתנור עם רוטב צימצורי


2 בטטות חצויות עם קליפה

צרור כוסברה קצוץ דק דק 

4 שיני שום כתוש 

רבע כוס שמן זית 

מלח 

פלפל שחור 

צילי גרוס 


אופן ההכנה:


1. שוטפים את הבטטות כולל קליפה וחוצים ל2

2. מניחים את הבטטה כשהחלק הישר כלפי מעלה על תבנית מרופדת בנייר אפיה 

3. מערבבים יחד את השמן זית, שום כתוש, מלח, פלפל שחור, צילי גרוס ומורחים בנדיבות על הבטטה 

4. אופים בחום 180 מעלות עד להתרככות הבטטה כ 30 דקות 


בתאבון נעמה קדוש