1 קילו קמח
3 כוסות מי ברז
2 כפות שמן זית
רבע כף מלח
חצי כוס שמן - למנוחת הבצק 12- 24 שעות במקרר מכוסה .
ללוש היטיב את הבצק, לחלק ל 16 כדורים להניח בקערה עם חצי כוס שמן
לפתוח כל עלה לריבוע גדול להניח מלית בקצה ולגלגל..
ליצור שבלול , למרוח בשמן ולאפות 180 מעלות עד להשחמה מלאה.
בורקס טורקי נעמה קדוש
מילוי גבינה:
300 גר גבינה בולגרית רכה
300 גרם גבינה בולגרית קשה
1 קוטג'- אופציה .. לא חובה
לערבב יחד
מילוי תפו"א
פירה מבושל תיבול מלח , כורכום ..
אפשרות לתוספת :
1 בצל
סלסלת פטריות
לטגן את הבצל עד להזהבה ולהוסיף פטריות טריות
לטגן יחד להוסיף מלח, כורכום
להוסיף לפירה יוצא מדהים