תפוחי אדמה ברוטב צ׳ילי נעמה קדוש
7 תפוחי אדמה
1 בצל חתוך לרצועות
1 כף פפריקה מתוקה
4 כפות רוטב צילי מתוק
מלח
פלפל שחור
שמן
אופן ההכנה:
1. מקלפים וחותכים תפוחי אדמה לרבעים
2. מטגנים בשמן עמוק את תפוחי האדמה עד להזהבה מלאה ומעבירים לסיר עם הבצל שהכין כעת..
3. בסיר רחב נפרד, מטגנים בצל חתוך לרצועות כ 5 דקות
4. את תפוחי האדמה המטוגנים מעבירים לסיר הזה
5. מתבלים במלח, פלפל שחור, פפריקה ורוטב צילי מערבבים מבשלים יחד כ 5 דקות
ובתיאבון