תפוחי אדמה בצ׳ילי

תפוחי אדמה ברוטב צ׳ילי נעמה קדוש 


7 תפוחי אדמה 

1 בצל חתוך לרצועות 

1 כף פפריקה מתוקה 

4 כפות רוטב צילי מתוק

מלח

פלפל שחור 

שמן 


אופן ההכנה:


1. מקלפים וחותכים תפוחי אדמה לרבעים 

2. מטגנים בשמן עמוק את תפוחי האדמה עד להזהבה מלאה ומעבירים לסיר עם הבצל שהכין כעת..

3. בסיר רחב נפרד, מטגנים בצל חתוך לרצועות כ 5 דקות 

4. את תפוחי האדמה המטוגנים מעבירים לסיר הזה 

5. מתבלים במלח, פלפל שחור, פפריקה ורוטב צילי מערבבים מבשלים יחד כ 5 דקות 

ובתיאבון