טנזיה נעמה קדוש
1 בצל גדול
כוס צימוקים לבנים
חצי כוס חמוציות
חצי כוס שזיפים מגולענים
חצי כוס משמש
חצי כוס אגוזי מלך
1 מקל קינמון
2 כפות סוכר חום או לבן
רבע כפית מלח
1/2 כוס מים
אופן ההכנה:
1. חותכים בצל לקוביות מטגנים עם שמן עד להזהבה מוסיפים 2 כפות סוכר וממשיכים לטגן יחד עד שהסוכר נמס
2. את כל הפירות היבשים מלבד האגוזים משרים בקערה עם מים למשך 5-10 דקות מסננים את המים
3. מוסיפים לבצל את הפירות היבשים ומערבבים יחד מוסיפים מקל קינמון מלח ואגוזים ומערבבים יחד
4. לאחר שמטגנים הכל יחד מוסיפים מים ומביאים להרתחה
לאחר מספר דקות מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה למשך 20 דקות
לאחר הקירור מאחסנים בקערה אטומה במקרר
בתאבון