מוקפץ ירקות ואטריות

מוקפץ ירקות נעמה קדוש


2 בצל

1 גמבה אדומה

1 פלפל צהוב

1 פלפל כתום

1/2 פלפל ירוק חריף

1/4 כרוב

1 סלסלת נבטים 

1/2 סלסלת פטריות 

2 גזר 

2 בצל ירוק

שמשום 

3 כפות רוטב סויה

2 כפות רוטב פאד תאי

1 כפית שמן שומשום 

מלח, פלפל שחור לפי הטעם 


אטריות 


אופן ההכנה:

1. בצל,גמבה,כרוב ופלפלים - חותכים לרצועות 

פלפל חריף חתוך לעיגולים

בצל ירוק חתוך לרצועות באלכסון 

גזר מקלפים את הקליפה ואז ממשיכים לקלף עם קולפן לרצועות 

2. מטגנים את הבצל עם 2 כפות שמן קנולה עד שהוא מתרכך קלות

מוסיפים פלפלים גזר  וגמבה מטגנים יחד עם הבצל רק מספר דקות 

3. מוסיפים את הכרוב, נבטים, פלפל חריף, פטריות מערבבים יחד רק מספר דקות 

4.לוקחים חבילת אטריות ומשרים בקערה עם מים רותחים כ 7 דקות או עד שהן מתרככות 

מוסיפים תבלינים ורטבים מערבבים 


כל תהליך הטיגון הוא מספר דקות הירקות אמורים להשאר קריספיים ורעננים 


יש אפשרות לתבל רק עם מלח ופלפל שחור בלבד - יוצא טעים ובריא 

יש אפשרות להוסיף כל ירק שאוהבים 

שעועית ירוקה, אפונה , נבטים , גזר ועוד 


בתאבון