פתיתים עם גמבה

פתיתים עם גמבה נעמה קדוש 


פתיתים 400 גרם 

1 גמבה קוביות

1 עגבניה קוביות

1 בצל קוביות

חצי פלפל ירוק ( לא חובה)

1 כף פפריקה מתוקה

מלח

פלפל שחור 

כורכום 

שמן זית 


אופן ההכנה:


1. בסיר מטגנים את הבצל מוסיפים את הגמבה והעגבניה ומטגנים יחד עד להתרככות 

2. מוסיפים את התבלינים ומערבבים הכל יחד 

3. מוסיפים את הפתיתים ומערבבים יחד כמה דקות

4. מוסיפים מים שיכסו לגמרי את הפתיתים 

בערך 4 כוסות

5. מרתיחים הכל ומערבבים 

6. לאחר שהמים רותחים מנמיכים את האש וסוגרים את הסיר, מבשלים עד שהמים נספגים 

7. מידי פעם פותחים את המכסה ומערבבים 

זה הטיפ לכך שהפתיתים לא יידבקו

8. בתום הבישול משאירים את המכסה סגור 5 דקות ולאחר מכן פותחים ושוב מערבבים 



בתאבון