שעועית ירוקה ואפונה נעמה קדוש
שקית שעועית ירוקה עדינה קפואה
שקית אפונה עדינה קפואה
2 יחידות תחתיות ארטישוק( לא חובה )
1 בצל גדול רצועות
חציל קלוי שרוף
מלח
פלפל שחור
12 כפות רכז רימונים
1 כף צילי גרוס
2 כפות רוטב סויה בהגשה
אופן ההכנה:
1.חיתכים לרצועות את הבצל ומטגנים בשמן זית עד להזהבה
2. מוסיפים את כל הירקות ומטגנים בשמן תוך כדי הקפצה
3. מתבלים ומקפיצים עד להתרככות של השעועית
4. מוסיפים רוטב סויה ושומשום
בתאבון