שעועית ירוקה נעמה קדוש
שעועית ירוקה דקה קפואה
2-3 בצל גדול פרוס לרצועות דקות
3 שיני שום פרוסות או עתודות
1 כף חרדל דיזון
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
1 כף סילאן
5 עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
שעועית ירוקה טריה שטופה
להרתיח מים, כשהמים רותחים יש להכניס את השעועית להרתיח כ 5-7 דקות.
להעביר את השעועית למי קרח.
אם השעועית קפואה יש לשטוף ולייבש
במחבת..
: לטגן 3-4 בצל חתוך לרצועות. להוסיף את השעועית ללא המים. לתבל: מלח פלפל שחור כף שטוחה חרדל דיזון שום כתוש להקפיץ הכל יחד 5 דקות
בסוף להוסיף את הסילאן
בתאבון