עדשים פטריות וערמונים נעמה קדוש
1 כוס עדשים שחורות
1 בצל גדול
1 סלסלת פטריות
1 שקית ערמונים בואקום
צרור כוסברה
צרור פטרוזליה
מלח
פלפל שחור
מעט כורכום
1 כף כמון
אופן ההכנה:
1. מטגנים עם מעט שמן קוביות בצל עד להזהבה
2. חותכים את הפטריות לרבעים ומוסיפים לבצל
3. את העדשים מרתיחים בסיר עם מים עד שהן מתרככות ( כמו בישול פסטה )
מסננים את המים ומוסיפים לתבשיל
4. מוסיפים תבלינים מערבבים
5. מוסיפים עשבי תיבול וערמונים ומערבבים
בתאבון