תבשיל עדשים פטריות וערמונים נעמה קדוש

עדשים פטריות וערמונים נעמה קדוש


 1 כוס עדשים שחורות 

1 בצל גדול 

1 סלסלת פטריות 

1 שקית ערמונים בואקום

צרור כוסברה

צרור פטרוזליה 

מלח

פלפל שחור

מעט כורכום

1 כף כמון 


אופן ההכנה:

1. מטגנים עם מעט שמן קוביות בצל עד להזהבה 

2. חותכים את הפטריות לרבעים ומוסיפים לבצל

3. את העדשים מרתיחים בסיר עם מים עד שהן מתרככות ( כמו בישול פסטה )

מסננים את המים ומוסיפים לתבשיל

4. מוסיפים תבלינים מערבבים 

5. מוסיפים עשבי תיבול וערמונים ומערבבים 


בתאבון