תבשיל קינואה עם ירקות
נעמה קדוש
1 סלסלת פטריות
1 קישוא
1 גמבה אדומה
1 בצל
1 כוס קינואה
1 כף שטוחה בהרט
1/2 כף כמון
1 כף שחורה צילי גרוס
פלפל שחור
מלח גס
צרור כוסברה
אופן ההכנה :
1. חותכים לקוביות את הירקות ומטגנים יחד עם כף שמן זית
קודם את הבצל לאחר מספר דקות מוסיפים את הגמבה והקישואים ואז מוסיפים את הפטריות
2. שוטפים את הקינואה היטב מסננים ומוסיפים לסיר מערבבים יחד
3. מוסיפים את התבלינים ושוב מערבבים
5. מוסיפים 2 כוסות מים ומרתיחים עד שהמים מתאדים
יש לכסות את הסיר
6. לאחר שהמים מתאדים התבשיל מוכן
בתאבון