מתכון לתפוחי אדמה ללא הרתחה לפני
7-8 תפוחי אדמה
בלילה :
1/2 כוס קורנפלור
1/3 כוס שמן זית
1 כף גדושה חרדל דיז׳ון
2 כפות גדושות מיונז
1 כף פפריקה
1 כף כמון
מלח
פלפל שחור
( לפעמים צריך להוסיף מים )
אופן ההכנה :
1. מקלפים תפוחי אדמה חותכים לרבעים
2. בקערה מערבבים את כל מצרכי הבלילה מערבבים יחד עם התפוחי אדמה
3. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
4. אופים בחום 190 מעלות בטורבו כ שעה או עד להזהבה
בתאבון