תפוח אדמה מבושלים נעמה קדוש
8 תפוח אדמה קלופים וחתוכים לריבועים
1 בצל חתוך לרצועות
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף צילי גרוס
רבע כף כורכום
מלח
פלפל שחור
2 כפות רוטב סויה
שמן
מים
אופן ההכנה:
1. מחממים שמן מוסיפים את התבלינים ומערבבים 2 דקות
2.מוסיפים את תפוח האדמה החתוך לסיר ומערבבים
3. מוסיפים את הרוטב סויה מערבבים כך שכל התפוח אדמה יקבל את הרוטב
4.מוסיפים מים עד לגובה 3/4 מגובה תפוח האדמה
5. מרתיחים את המים ומכסים את הסיר
מבשלים על אש נמוכה 40 דקות או עד שהתפוח אדמה מתרכך
בתאבון