תפוח אדמה ובטטה בתנור
תפוח אדמה ובטטה בתנור נעמה קדוש

2בטטות פרוסות
5 תפוח אדמה על קליפתו 
3 ענפי רוזמרין טרי

רוטב:

1כף שום כתוש
חצי כפית כורכום
מלח, פלפל שחור לפי הטעם 
שמן זית כחצי כוס 
רבע כוס מים 

אופן ההכנה:

1. לשטוף את תפוח האדמה על קליפתו לייבש ולפרוס עם הקליפה לפרוסות 
2. לקלף את הבטטות ולפרוס 
3. להניח הכל בתבנית כמניפות 
4. את כל מרכיבי הרוטב לערבב בקערה ולמרוח על הבטטות ותפוח האדמה 
5 לכסות ולאפות בתנור בחום 190 מעלות כחצי שעה לאחר חצי שעה להסיר כיסוי ולאפות עוד חצי שעה או עד להתרככות

בתאבון

--