תפוח אדמה עם עשבי תיבול ולימון נעמה קדוש
תפוחי אדמה
תיבול:
2 כפיות מלח
פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
שמן זית
פטרוזיליה קצוצה
מעט כוסברה קצוצה
2 שיני שום כתוש
כף דבש
מיץ מלימון 1
אופן ההכנה:
1. מקלפים תפוחי אדמה וחותכים לקוביות
2. מרתיחים סיר עם מים כשהמים רותחים מכניסים את תפוחי אדמה מרתיחים עד לבישול
3. מוציאים ומניחים בתבנית את כל תפוחי האדמה
4. מערבבים את כל מרכיבי התיבול ומורחים
5. מכניסים לתנור לאפיה בחום 190 מעלות עד שתפוחי האדמה מתרככים
בתאבון