תפוח אדמה עם עשבי תיבול לימוני

תפוח אדמה עם עשבי תיבול ולימון  נעמה קדוש


תפוחי אדמה 


תיבול:


2 כפיות מלח

פלפל  שחור 

1/2 כפית כורכום 

שמן זית

 פטרוזיליה קצוצה 

מעט כוסברה קצוצה 

2 שיני שום כתוש 

כף דבש

 מיץ מלימון 1

אופן ההכנה:

1. מקלפים תפוחי אדמה וחותכים לקוביות

 2. ⁠מרתיחים סיר עם מים כשהמים רותחים מכניסים את תפוחי אדמה  מרתיחים עד לבישול

 3.  מוציאים ומניחים בתבנית את כל תפוחי האדמה 

4. מערבבים את כל מרכיבי התיבול ומורחים 

5. ⁠מכניסים לתנור לאפיה בחום 190 מעלות עד שתפוחי האדמה מתרככים
בתאבון