תפוח אדמה קריספיים עם קליפה וכמון נעמה קדוש
8 תפוחי אדמה שטופים על קליפתם
1/3 כוס שמן זית
1 כף כמון
1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
2 כפות סילאן
1כפית כורכום מלח ,פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. תפוחי אדמה שטופים עם הקליפה חתוכים לרבעים לאורך להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה
2. לפזר את התבלינים והשמן על התפוח אדמה לערבב הכל יחד
3. לאפות בחום 180 מעלות כשעה אולי קצת יותר עד שתפוא האדמה זהובים ,ניתן לנעוץ סכין התפוח אדמה ולבדוק אן הוא רך..
בתאבון