בראוניז נעמה קדוש
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
200 גרם שוקולד פרווה או חלב
1/3 כוס שמן
1 כף קקאו
1 כוס קמח לבן מנופה
10 עוגיות לוטוס
אופן ההכנה:
1. בקערה שמים את השמן והשוקולד ממיסים 30 שניות במיקרוגל מוציאים מערבבים עד להמסה אם לא נמס מחזירים לעוד 30 שניות
2. בקערה טורפים עם מזלג או מטרפה ידנית ביצים וסוכר
לקבלת מרקם אוורירי יותר מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר עד לקבלת קצף תפוח ובהיר
3. מוסיפים את תערובת השוקולד לביצים ומערבבים מוסיפים כף קקאו ושברי עוגיות ( 5 עוגיות שוברים ומערבבים לבלילת שוקולד)
4. מוסיפים את הקמח מערבבים עד לקבלת מסה אחידה ללא גושים
5. את הבלילה שופכים לתבנית 20/20 מרופדת בנייר אפיה
6. שוברים את 5 עוגיות הלוטוס הנותרות ומפזרים מעל
7. אופים כ 17-19 דקות בחום 170 מעלות
לא לאפות יותר מידיי רק עד שהמרכז מעט רוטט והצדדים אפויים
בתאבון