פאי שוקולד ללא אפיה נעמה קדוש
תחתית :
250 גרם ביסקוויטים טחונים דק
200 גרם חמאה מומסת
120 גרם שקדים טחונים
מלית :
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
250 גרם שמנת מתוקה
אופן ההכנה :
1. מערבבים יחד חמאה מומסת, שקדים טחונים דק ובסקוויטים טחונים דק
משטחים בתבנית פאי בקוטר 22 או 24
מהדקים הטיב לתבנית כולל דפנות ומעבירים למקפיא ל10 דקות
2. בקערה שמים שמנת מתוקה ואת השוקולדים שוברים לקוביות
יחד מכניסים למיקרוגל ל דקה מערבבים יחד למסה אחידה ושוקולדית אם יש עדיין גושים יש להחזיר למיקרוגל לעוד 30 שניות
3. מוציאים את התבנית מהמקפיא ומוזגים את השוקולד המומס מעל הקלתית
ומעבירים למקרר להתייצבות
שידרוג: לפני שמוזגים את השוקולד מניחים על הפירורים קוביות שוקולד לבן ומעל מוזגים את השוקולד המומס