סופלה שוקולד נעמה קדוש 


200 גרם שוקולד מריר 

1/3 כוס שמן קנולה 

5 ביצים 

3 כפות סוכר

2 כפות קמח תפוח אדמה 


אופן ההכנה:


1. ממיסים במיקרוגל בקערה שוקולד ושמן כדקה 

מוציאים ומערבבים עד לקבלת מסה חלקה , אם יש גושים יש להחזיר למיקרוגל לעוד 20 שניות 

2. בקערת מיקסר מקציפים במהירות גבוהה את הביצים והסוכר כ 5 דקות עד לקבלת קצף בהיר ותפוח 

3. מקפלים את תערובת הביצים לשוקולד ומערבבים יחד עד לקבלת תערובת אחידה 

4. מוסיפים את הקמח תפוח אדמה ומערבבים 

5. מוזגים לכוסיות קרטון חד פעמי או כוסות סופלה עד 3/4 מגובה הכוס 

6. שמים במרכז הסופלה קוביית שוקולד 

7. אופים 10 דקות בחום 180 מעלות 


בתאבון