עוגת סופלה פרווה נעמה קדוש
5 ביצים
5 כפות סוכר
5 כפות קמח רגיל
250 מ״ל שמנת מתוקה פרווה
200 גרם שוקולד מריר פרווה
אופן ההכנה:
1. מקציפים את הביצים שלימות עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח 6 דקות הקצפה במהירות גבוהה
2. בקערה שמים את השמנת מתוקה מחממים במיקרוגל דקה וחצי
3. את השוקולד מוסיפים לשמנת החמה ומערבבים להמסה , אם לא הכל נמס
מחזירים למיקרוגל לעוד 30 שניות , לערבב שוב עד לקבלת מרקם שוקולדי חלק ללא גושים
4. את הקמח מוסיפים לשוקולד ומערבבים יחד רק עד לקבלת מרקם אחיד וחלק ( לא לערבב יותר מידיי ,שהמרקם לא יצא דחוס מידיי )
5. את מחצית הקצף ביצים יש לקפל לתוך מסת השוקולד לעיסה אחידה לאחר מכן להוסיף את יתרת הקצף למסת השוקולד ולערבב שוב עד לקבלת מסה אחידה
6. יש לצקת לתבנית בקוטר 22 משומנת קלות
7. לאפות בחום 170מעלות כ 20-25 דקות
שימו לב שמרכז העוגה עדיין רוטט ..
אם העוגה לא רוטטת זה אומר שהיא נאפתה יותר מידיי ...