עוגת שוקולד כשרה לפסח


5 ביצים 

4 כפות סוכר 

1/3 כוס שמן 

200 גרם שוקולד מריר 

2 כפות קמח תפוחי אדמה 


אופן ההכנה:


1. מקציפים את הביצים שלימות עם הסוכר במיקסר עד לקבלת קצף בהיר מאוד כ 5 דקות 


2. בקערה נפרדת שוברים את השוקולד לקוביות 

ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם השמן כדקה 

מוציאים מהמיקרוגל ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק במידה ויש עדיין גושים יש להחזיר למיקרוגל לעוד 20 שניות 


3. מקפלים את הקצף ביצים לתוך השוקולד ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד 

4. מוסיפים את הקמח פנימה ומערבבים 

5. יוצקים את התערובת לתבנית פאי עגולה בקוטר 20 

6. אופים 20 דקות בחום 170 מעלות