עוגת שוקולד עסיסית עם קמח כוסמין נעמה קדוש
5 ביצים
1 שמנת מתוקה פרווה
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
1.5 כוס שוקולית
1 כף קקאו
1 שקית אבקת אפיה
1.5 כוס קמח כוסמין 80 אחוז
1/3 כוס מים רותחים
אופן ההכנה:
לערבב יחד את הביצים ,סוכר להוסיף את השמן והשמנת מתוקה והמים ולערבב לאחר מכן להוסיף את השוקולית ,קקאו לבסוף להוסיף את הקמח והאבקת אפיה לערבב רק עד לקבלת מרקם אחיד ללא גושים לשטח בתבנית ( כגודל תבנית חד פעמית מרובעת חד פעמית). לאפות כ 30-40 דקות בחום 165 מעלות . ציפוי שוקולד: 100 גר' שוקולד 1/2 שמנת מתוקה להמיס במיקרוגל ולמרוח מעל העוגה בתאבון נעמה קדוש