עוגת שוקולד עשירה נעמה קדוש
בשת"פ עם תנובה ALTERNETIVE
200 גרם שוקולד
כוס משקה שקדים של תנובה ALTERNETVE
להמיס יחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות פעמיים לקרר בצד
5 ביצים
4 כפות סוכר
להקציף יחד במיקסר לקצף בהיר ותפוח
מוסיפים את השוקולד לאחר שהתקרר למיקסר ומערבבים יחד במהירות נמוכה
מוסיפים לקערת המיקסר
חצי כוס קמח מנופה
ומערבלים שוב
מעבירים לתבנית עגולה פאי בקוטר 22 או 20 מסדרים מעל מטבעות שוקולד לבן או חום
אופים 15 דקות בחום 180 מעלות
העוגה אמורה להיות רוטטת כשהיא יוצאת המאפיה
אם תאפי יותר מזה היא תתפפורר ...
גאנש שוקולד:
150 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס משקה שקדים
להמיס יחד במיקרוגל דקה לערבב ידנית עד להמסה, אם עדיין יש גושים יש להכניס מיקרוגל לעוד 30 שניות
לערבב למסע חלקה לשפוך על העוגה לאחר שהתבררה מעט