עוגת שוקולד יוקרתית 3 מרכיבים חלבית נעמה קדוש 😘
להדליק תנור 150 מעלות ולהניח תבנית עם מים רותחים ..
300 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה או שמנת מתוקה פרווה
7 ביצים קרות
4 כפות סוכר
7 ביצים שלמות קרות להקציף לקצף תפוח
ובהיר
להמיס את השוקולד והוצאה או השמנת 2 דקות במיקרוגל או על הגז
לערבב רבע מקצף הביצים עם השוקולד ולאחר מכן לקפל את הביצים לשוקולד בעדינות
לשפוך הכל לתבנית בקוטר 23 ס"מ
לאפות ב 150 מעלות כ 45 דקות העוגה תהיה מעט רכה
היא תתייצב במקרר
לאחר קירור..
ניתן למרוח גאנש שוקולד או קקאו ..
גאנש שוקולד
100 גרם שוקולד מריר
120 גרם שמנת מתוקה
להמיס במיקרוגל כ דקה וחצי לערבב ולשפוך על העוגה..