עוגת שוקולד 6 מרכיבים נעמה קדוש
200 גרם שוקולד מריר
250 מ"ל שמנת מתוקה
5 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 כוס קמח
1 אבקת אפיה
אופן ההכנה :
1. שוקולד מריר ושמנת מתוקה להמיס במיקרוגל דקה וחצי להוציא ולערבב למסה אחידה
2. לטרוף את הביצים והסוכר במשך 2 דקות
3. לערבב יחד את 2 העיסות לתערוכת אחידה
4. להוסיף את הקמח והאבקת אפיה לערבב רק עד שהקמח נטמע( ערבוב יתר גורם לעוגה להיות דחוסה)
5. להעביר לתבנית 26 עגולה או ל2 תבניות מאורכות 6. לאפות בחום 170 מעלות כ 40 דקות