פודנט נעמה קדוש
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
200 גרם חמאה
5 ביצים
4 כפות סוכר
קורט מלח
150 גרם קמח
אופן ההכנה:
1. בקערה ממיסים יחד שוקולד חלב, שוקולד מריר וחמאה במיקרוגל למשך דקה מערבבים יחד עד להמסה
2. מוסיפים ביצים וסוכר וטורפים יחד
3. מוסיפים מלח וקמח מערבבים יחד רק עד לאיחוד
4. מעבירים את המלית לשקית זילוף מזלפים חצי מהכמות ובאמצע מזלפים מעט שוקולד נוטלה ומעל מזלפים שוב ממלית הפודנטאו לחלופין ניתן לשים מטבעות שוקולד לבנים
5. מומלץ להשתמש בכוסות מיוחדים מקרטון חד פעמי או לכלי חרס קטנים
6. אופים בחום 170 מעלות כ 9 דקות רק עד שזה מתקשה מעט למעלה בתאבון