ריבועי שוקולד וחמאת בוטנים נעמה קדוש
1 קופסא של חמאת בוטנים קראנץ
רבע כוס דבש או מייפל טבעי
חבילה וחצי של פתי בר( 325 גרם )
200 גרם שוקולד מריר
125 מ״ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
1. בסיר ממיסים את החמרת בוטנים והדבש
2. טוחנים את הבסקווטים לפירורים דקים ומוסיפים לסיר מערבבים יחד
3. מרפדים תבנית בנייר אפיה בגודל 20/30
משטחים את הפירורים ומהדקים
4. 200 גרם שוקולד ושמנת מתוקה שמים בקערה מכניסים למיקרוגל לדקה , מוציאים ומערבבים עד להמסה מלאה
5. שופכים על הפירורים מיישרים ומכניסים למקפיא או למקרר
ניתן לקשט עם בוטנים קלויים או שוקולד לבן