ריבועי חמאת בוטנים ושוקולד

ריבועי שוקולד וחמאת בוטנים נעמה קדוש

1 קופסא של חמאת בוטנים קראנץ

רבע כוס דבש או מייפל טבעי 

חבילה וחצי של פתי בר( 325 גרם )

200 גרם שוקולד מריר 

125 מ״ל שמנת מתוקה


אופן ההכנה:

1. בסיר ממיסים את החמרת בוטנים והדבש 

2. טוחנים את הבסקווטים לפירורים דקים ומוסיפים לסיר מערבבים יחד 

3. מרפדים תבנית בנייר אפיה בגודל 20/30 

משטחים את הפירורים ומהדקים 

4.  200 גרם שוקולד ושמנת מתוקה שמים בקערה מכניסים למיקרוגל לדקה , מוציאים ומערבבים עד להמסה מלאה 

5. שופכים על הפירורים מיישרים ומכניסים למקפיא או למקרר 


ניתן לקשט עם בוטנים קלויים או שוקולד לבן