בצק שמרים נעמה קדוש
1 קג קמח
2 כפות שמרים יבשים
8 כפות סוכר
2 סוכר וניל או כפית תמצית וניל
3/4 כוס שמן
3 ביצים
2 וחצי כוסות מי ברז
שוקולד פרווה ;
200 גרם שוקולד מריר
4 כפות קקאו
2 כפות שוקולית
1/3 כוס שמן
4 כפות אבקת סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
סירופ סוכר
1 כוס סוכר
1/2 כוס מים
2 סוכר וניל
קליפת לימון
וסחיטה של מעט לימון טרי
אופן ההכנה:
1. לשים במיקסר את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק נעים ואך לא נקרע מכסים בניילון מכניסים למקרר ללילה
2. את כל מרכיבי הרוטב שוקולד מערבבים יחד בקערה פרט לאינסטנט
3. מכניסים למיקרוגל לדקה מוציאים מערבבים יד להמסה ומוסיפים אינסטנט פודינג וניל ושוב מערבבים מקררים מעט במקרר
4. לאחר לילה מוציאים את הבצק מחלקים ל4 כל חלק מרדדים למלבן ארוך מורחים חלק מהמלית מקבלים ל2 ושוב מרדדים ודוב מורחים שוקולד או שוקולד נוטלה אם רוצים חלבי
5. חותכים למשולשים ומגלגלים לקוראסון
6. מניחים התבנית מתפיחים ומורחים ביצה
7. אים בחום 180 מעלות טורבו עד להזהבה
8. בסיר שמים את כל מרכיבי בסירופ מרתיחים רק עד שהסוכר נמס ומורחים על הקרואסונים כשהם חמים